Welkom bij DKS Projects!

DKS Projects is een toonaangevend installatietechnisch bureau dat een uitgebreide ondersteuning biedt aan installateurs, adviseurs, projectontwikkelaars en particulieren. Met meer dan vijftien jaar ervaring in de installatiebranche zijn wij gespecialiseerd in het engineeren, tekenen (2D) en modelleren (3D) van werktuigbouwkundige installaties in de utiliteits- en woningbouw. Onze diensten omvatten ook installatieadvies, calculaties en (interim) projectmanagement.

Bij DKS Projects kunt u rekenen op professionele expertise in diverse werktuigbouwkundige disciplines. Hieronder vallen onder andere hemelwaterafvoeren, binnenriolering, waterinstallaties, sanitair, brandbestrijdingsinstallaties, gasinstallaties, perslucht- en vacuüminstallaties, verwarmingsinstallaties, ventilatie- en luchtbehandelingsinstallaties, koelinstallaties en regelinstallaties.

Onze uitgebreide ondersteuning omvat een breed scala aan werkzaamheden binnen deze disciplines. Of u nu behoefte heeft aan engineering, 2D-tekenwerk of geavanceerd 3D-tekenwerk (BIM), wij staan voor u klaar om u te helpen.

Bij DKS Projects streven we ernaar om hoogwaardige installaties te creëren die voldoen aan uw specifieke behoeften en de nieuwste industrienormen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen bij al uw installatieprojecten.

Dave Kanters - DKS Projects

Diensten

Engineering

Engineering

DKS Projects B.V. is een toonaangevend bedrijf dat gespecialiseerd is in het engineeren, tekenen en modelleren van werktuigbouwkundige installaties binnen de marktsegmenten Utiliteits- en Woningbouw. Onder engineeren verstaan wij het ontwerpen en berekenen van sanitaire- en werktuigbouwkundige installaties, zowel voor bestaande als nieuwbouwprojecten. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor het uitwerken van het installatieontwerp, zodat een tekenaar binnen uw organisatie dit ontwerp kan digitaliseren. Indien gewenst kunnen wij dit digitalisatieproces ook voor u verzorgen. Bij DKS Projects B....

Lees meer
2d Tekenwerk

2d Tekenwerk

DKS Projects B.V. heeft als core business het engineeren, tekenen en modelleren van werktuigbouwkundige installaties binnen de marktsegmenten Utiliteits- en Woningbouw. Onder 2D tekenwerk verstaan wij het ontwerpen en tekenen van sanitaire-/werktuigbouwkundige installaties, ten behoeve van bestaande of nieuwbouwprojecten. Wij werken zelfstandig het ontwerp van de installaties uit en vertalen dit rechtstreeks naar een uitvoerbare werktekening. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren zodat wij deze kunnen vertalen naar een werktekening. 

Lees meer
2d Tekenwerk
3d Tekenwerk (BIM)

3d Tekenwerk (BIM)

DKS Projects B.V. heeft als core business het engineeren, tekenen en modelleren van werktuigbouwkundige installaties binnen de marktsegmenten Utiliteits- en Woningbouw. Onder modelleren (ofwel 3D “BIM” tekenwerk) verstaan wij het ontwerpen en 3D modelleren van sanitaire-/werktuigbouwkundige installaties, ten behoeve van bestaande of nieuwbouwprojecten. Wij werken zelfstandig het ontwerp van de installaties uit en vertalen dit rechtstreeks naar een uitvoerbaar 3D BIM-model. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren zodat wij deze kunnen vertalen naar een 3D B...

Lees meer

Specialismen

  • Installatietechniek
  • Werktuigbouwkundige installaties
  • Engineering
  • Tekenwerk 2D
  • Tekenwerk 3D
  • Autocad
  • Revit
  • StabiCAD
  • VABI Elements