3d Tekenwerk (BIM)

Bij DKS Projects staan we voor samenwerking in de bouwwereld. Een van onze sterke punten is het gebruik van BIM, wat staat voor Bouw Informatie Model. Met BIM kunnen verschillende experts zoals architecten, constructeurs en installateurs samenwerken aan één 3D-model. Zo kunnen we precies zien hoe alles samenkomt en functioneert voordat het gebouwd wordt.

In de installatietechniek gaan we een stap verder. We maken gebruik van gespecialiseerde software zoals Revit en Stabicad om gedetailleerde 3D-tekeningen te maken. Dit geeft ons een duidelijk beeld van hoe installaties zoals verwarming en ventilatie eruit komen te zien en hoe ze functioneren. Het voordeel? Minder verrassingen en een efficiënter proces.

Waarom is dit belangrijk?

  • Efficiënte Samenwerking: Dankzij BIM kunnen alle betrokken partijen gelijktijdig aan hetzelfde project werken.
  • Vooraf Inzicht: Met gedetailleerde tekeningen kunnen we potentiële problemen vroegtijdig identificeren en oplossen.
  • Kostenbesparing: Door vooraf goed te plannen, besparen we tijd en geld tijdens de uitvoering.

Onze Expertise:

  • Installatieontwerp: We zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van diverse installaties, van verwarmingssystemen tot ventilatie.
  • 3D BIM-Modellen: We transformeren concepten naar gedetailleerde 3D-modellen voor een realistisch beeld.
  • IFC Model: Voor maximale compatibiliteit genereren we IFC-modellen direct vanuit Revit, zodat alle partijen toegang hebben.

Onze Software en Normen:
We zijn bekend met een scala aan softwaretools en BIM-standaarden, zoals Tekla BIMsight en Navisworks. Dit stelt ons in staat om naadloos te integreren met diverse projectteams en workflows.

Waarom DKS Projects?
We zijn flexibel, betrouwbaar en hebben alle benodigde tools in huis. Ons doel is om hoogwaardige en efficiënte oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten.

Neem Contact met Ons Op:
Heeft u vragen of wilt u meer weten over wat DKS Projects voor uw project kan betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Samen vinden we de beste manier om uw project succesvol te maken.