Werken bij

Welkom bij DKS Projects!

Bij DKS Projects geloven we dat onze medewerkers het hart en de ziel van ons bedrijf vormen. We streven ernaar een stimulerende en ondersteunende werkomgeving te creëren waar iedereen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt. Onze cultuur draait om innovatie, samenwerking en persoonlijke groei.

Waarom werken bij DKS Projects?

 • Dynamisch en Innovatief: We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om te groeien en te verbeteren. Creativiteit en innovatie staan bij ons hoog in het vaandel.
 • Professionele Groei: We bieden tal van mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, van trainingen en workshops tot mentorschap en loopbaanontwikkeling.
 • Collegiale Sfeer: Ons team bestaat uit gepassioneerde en getalenteerde mensen die elkaar ondersteunen en inspireren. Samen vieren we successen en overwinnen we uitdagingen.
 • Flexibele Werkomgeving: We begrijpen het belang van een goede werk-privébalans. Daarom bieden we flexibele werktijden en de mogelijkheid om vanuit huis te werken.
 • Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen: We nemen onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij en het milieu serieus. 

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde mensen om ons team te versterken. Bekijk onze openstaande vacatures hieronder en ontdek of er een rol is die bij jou past.

 • Engineer W-installaties
 • Tekenaar W-installaties
 • BIM Modelleur W-installaties

Sollicitatieprocedure

Bij DKS Projects is solliciteren eenvoudig en transparant. Volg de stappen hieronder om te solliciteren:

 1. Solliciteer Online: Stuur je CV en motivatiebrief naar info@dksprojects.nl of gebruik het contactformulier op onze website.
 2. Telefonische Screening: Als je sollicitatie aansluit bij onze vereisten, nemen we contact met je op voor een kort telefonisch gesprek.
 3. Eerste Gesprek: Je wordt uitgenodigd voor een gesprek met Dave Kanters, de drijvende kracht achter DKS Projects.
 4. Tweede Gesprek: In sommige gevallen volgt er een tweede gesprek om dieper in te gaan op je vaardigheden en ervaring.
 5. Aanbod: Als er een match is, ontvang je een formeel aanbod en nodigen we je uit om deel uit te maken van ons team!

Kom bij ons team

Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Wil je deel uitmaken van een groeiend en dynamisch bedrijf? Solliciteer dan nu en ontdek de mogelijkheden bij DKS Projects!