Montessoribasisschool de Elzen Tilburg

Baanbrekende Transformatie: Basisschool De Elzen Tilburg Voegt Nieuwe Verdieping Toe aan het Dak

Basisschool De Elzen in Tilburg heeft onlangs een opzienbarende renovatie ondergaan, waarbij een geheel nieuwe verdieping bovenop het dak is gerealiseerd. Deze baanbrekende uitbreiding heeft de school letterlijk naar nieuwe hoogten gebracht. Ontdek hoe deze gedurfde architectonische keuze, met de expertise van BOINK Project & Energiemanagement als adviseur en DKS Projects B.V. als betrokken partij voor de engineering en tekenwerk, heeft geleid tot een versterkte leeromgeving en nieuwe mogelijkheden voor leerlingen en docenten.

In nauwe samenwerking met BOINK Project & Energiemanagement, de adviseur van het project, heeft DKS Projects B.V. een cruciale rol gespeeld in het realiseren van de technische aspecten van de renovatie. Als gespecialiseerd bedrijf in engineering en tekenwerk hebben zij zich gericht op de complete W-installaties van de nieuwe verdieping, zodat deze naadloos konden worden uitgevoerd in de praktijk.

Het team van DKS Projects B.V. heeft in opdracht van BOINK Project & Energiemanagement het tekenwerk in 2D uitgevoerd, met de juiste Z-waardes, om de technische specificaties nauwkeurig weer te geven. Ze hebben de engineering van de complete W-installaties verzorgd, waarbij alle aspecten zoals verwarming, ventilatie en sanitair tot in detail zijn uitgewerkt.

Met hun expertise hebben ze ervoor gezorgd dat alle technische eisen en normen werden geïntegreerd in het ontwerp van de nieuwe verdieping. Door nauw samen te werken met BOINK Project & Energiemanagement en andere betrokken partijen, hebben ze ervoor gezorgd dat de installateur de benodigde informatie kreeg om de installaties feilloos te kunnen uitvoeren.

Het team van DKS Projects B.V. is ook op locatie geweest om het een en ander op te nemen en in te meten. Dit stelde hen in staat om de bestaande situatie grondig te analyseren en eventuele uitdagingen op te lossen voordat de daadwerkelijke uitvoering plaatsvond. Door hun aanwezigheid op locatie konden ze de praktische aspecten van de installaties beter begrijpen en ervoor zorgen dat het ontwerp perfect aansloot bij de beschikbare ruimte.

Dankzij de samenwerking tussen Basisschool De Elzen, BOINK Project & Energiemanagement als adviseur en DKS Projects B.V. als specialist in engineering en tekenwerk, heeft de verbouwing van de nieuwe verdieping vlot en efficiënt plaatsgevonden. Het gezamenlijke werk van de betrokken partijen heeft geleid tot een inspirerende en functionele leeromgeving die perfect aansluit bij de behoeften van de leerlingen en docenten.

De transformatieve verbouwing van Basisschool De Elzen, in samenwerking met BOINK Project & Energiemanagement als adviseur en DKS Projects B.V. als specialist in engineering en tekenwerk, heeft de school naar nieuwe hoogten getild. Met extra ruimte voor klaslokalen, gespecialiseerde faciliteiten en gemeenschappelijke ruimtes biedt De Elzen een vernieuwde leeromgeving die de behoeften van leerlingen en docenten overtreft. De school blijft zich inzetten voor innovatie en excellentie in het onderwijs, mede dankzij de waardevolle bijdrage van DKS Projects B.V. als specialist in het uitwerken van de complete W-installaties.

Foto Montessoribasisschool de Elzen Tilburg
Foto Montessoribasisschool de Elzen Tilburg
Foto Montessoribasisschool de Elzen Tilburg
Foto Montessoribasisschool de Elzen Tilburg
Foto Montessoribasisschool de Elzen Tilburg